Печелившите в играта на ОFFNews за 3 билета за Аniventure Comic

...
Печелившите в играта на ОFFNews за 3 билета за Аniventure Comic
Коментари Харесай

Вижте кой печели в играта на ОFFNews за 3 билета за Аniventure Comic Con

Печелившите в играта на ОFFNews за 3 билета за Аniventure Comic Con, който ще се състои на 9 и 10 септември са:

Потребител Маxim Zhelyazkov , който печели първа премия - 2 билета, и консуматор Вероника Куртова , която печели 1 билет за фестивала. Билетите важат за двата фестивални дни. 

За да завоюват, участниците трябваше да отговорят вярно на въпроса:

Актьори от кой хитов сериал ще дойдат в България, с цел да се срещнат с почитателите си на Aniventure Comic Con?

Правилният отговор бе " Игра на тронове ". 

Молим печелившите да ревизират електронната поща на имейла, с който са се записали на уеб страницата ни. Изпратена е информация за това по какъв начин могат да получат премията си.

Фестивалът Aniventure Comic Con ще се състои сред 9 и 10 септември в Интер Експо Център, а през двата дни ще забележим най-известните Cosplay посетители в историята на Aniventure, световноизвестни комикс звезди и артисти от най-големите кино шлагери.

Цели 2500 квадратни метра ще бъдат отделени за най-голямата гейминг зона, правена у нас. Тя ще одобри едни от най-хубавите геймъри от Източна Европа на огромната си сцена, а спомагателни шампионати с огромни награди ще бъдат проведени и за всички искащи да премерят сили в шампионати по игри като CS:GO, League of Legends, FIFA и доста други.

По традиция ще забележим и едни от най-хубавите графити актьори от целия свят с доста мастъркласове и workshop зони за по-малките.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР